Merels & Kerels - Meezingkoor Merels en Kerels Meezingkoor Rosmalen

© Copyright 2016  - Merels en Kerels

|  Home   |   Merels en Kerels   |   Repertoire   |   Agenda   |   Foto/video   |   Contact  |

Login Like ons op Facebook Deel ons via Twitter Email onze site

Merels en Kerels, hét meezingkoor van ‘s-Hertogenbosch

Bestuur

Voorzitter: Paula Dupont
paula@merelsenkerels.nl

Secretaris: Jeannette Klaasing
jeannette@merelsenkerels.nl

Penningmeester: Ine Teklenburg
ine@merelsenkerels.nl


In november 2014 is het 5 jaar geleden dat een vriendengroep het meezingkoor Merels & Kerels startte. Het koor bestaat uit 23 mannen en vrouwen die met veel enthousiasme liedjes instuderen en ten gehore brengen. Het repertoire bestaat uit liedjes van de jaren 50, 60 en 70. Ook liedjes van een recentere datum worden door Merels & Kerels gezongen. Bij optredens is het voor velen een feest van herkenning en wordt er geestdriftig meegezongen. Voor ons koor staat gezelligheid voorop en dat is ook tijdens de repetities te merken. Er wordt elke donderdagavond gerepeteerd in 'De Ontmoeting' bij Seniorenvereniging HEVO in Rosmalen. Dit gaat in een ontspannen en gezellige sfeer en onze leden verheugen zich dan ook om elkaar donderdags, van 20.00 – 22.00 uur bij de repetities te treffen.

In 2013 en 2014 is het koor uitgenodigd voor een optreden tijdens de Hartemèrt in Schijndel. Dit was gezelligheid ten top! Het enthousiaste publiek maakte dat wij dit als een vrolijke en bijzondere dag hebben ervaren. In 2014 verzorgden wij zelfs een speciaal programma in het kader van 70 jaar bevrijd Schijndel. 

Ook zorgden we de afgelopen jaren voor een feestelijke stemming tijdens diverse optredens in de privésfeer. Het feestvarken mocht hierbij uiteraard een keuze maken uit  liedjes van ons repertoire en ook studeerden we op speciaal verzoek nieuwe nummers in.